Her på denne siden så tenkte vi det kunne være greit å få en slags oppsummering av hva Northug har vunnet gjennom sin karrière. Han er kun 32 år, men har allerede vunnet såpass mye at halvparten hadde vært nok. Men sannsynligvis så er han på jakt etter enda flere trofeer.

Northug ble jo verdensmester allerede i 2007, i den unge alderen av 21 år, og det klarte han å gjøre i verdensmesterskapet i Sapporo. Og det er jo bare starten, totalt så har han vunnet hele 13 VM-gull gjennom sin karrière, så i gjennomsnitt har Northug, siden 2007, vunnet en gullmedalje i året. Så det er en ekstrem utøver vi snakker om her som fortjener den statusen han har. De fleste av oss ville jo være fornøyde ved bare å delta i et verdensmesterskap, så det å kunne vinne en medalje ville vært fantastisk, men det å vinne så mange gullmedaljer, ja det vitner om en ekstrem sportsmann.

Det kan ikke være lett å være Northug, siden vi nordmenn legger svært mye press på våre utøvere, spesielt de som representerer Norge. Og det har han gjort svært godt, men han har jo også vært litt breial i media og mot andre konkurrenter. Det har jo gjort sitt til at flere ønsker å se ham feile, noe som er litt synd. Fordi med støtte så kan han fortsette å sanke inn medaljer for oss. Det er dessverre muligens for sent for nye OL-medaljer nå, siden neste OL er om fire år. Da vil Northug være 36 år, men om det er noen her i verden som har den evnen så er det nok Petter Northug.

Så her håper vi at vi kan skrive enda flere sider som dekker Petter Northugs fremtidige gullmedaljer, men inntil da, kan vi lese om de han har allerede vunnet.